About Us

Οι δραστηριότητες στο διαφημιστικό και κατασκευαστικό τομέα από την ίδρυση της εταιρείας μας δημιούργησε ένα εκτενές πελατολόγιο σε όλη την Αττική και την Ελλάδα γενικότερα.
Η πολυετής πείρα μας στο χώρο εγγυάται τη μελέτη, σχεδίαση, κατασκευή, τοποθέτηση και συντήρηση παντός είδους επιγραφής, ταμπέλας και διαφημιστικής κατασκευής.
Με εφόδιο την μεγάλη πείρα μας, σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με εγγύηση. Το επίπεδο των υπηρεσιών μας αποτυπώνεται στην ποιότητα και ποικιλία της δουλειάς μας, καθώς μεγάλες αλυσίδες εταιριών μας εμπιστεύονται για την κατασκευή των επιγραφών τους.
Μετά από χρόνια παρουσίας στο χώρο, η βασική μας αρχή παραμένει η ίδια: Η άριστη ποιότητα κατασκευής και η επίτευξη των στόχων των πελατών μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Καμβάς εκτύπωση & τελάρο

Εκτυπώστε φωτογραφίες και ζωγραφικά θέματα σε καμβά και δημιουργήστε μοναδικούς πίνακες !

Ταπετσαρίες τοίχου

Η ψηφιακή εκτύπωση ταπετσαρίας μπορεί να δώσει την αισθητική λύση που ψάχνετε. Στις ταπετσαριες τοίχου μπορεί ο καθένας να επιλέξει το σχέδιο

Flash Advertising - VIDEO

Latest News

Helioclima Energy

Κατασκευή επιγραφών με κουτιαστά γράμματα φωτεινά με led και ντύσιμο πρόσοψεων με εκτυπώσεις της εταιρίας Helioclima Energy Κατασκευή επιγραφών με κουτιαστά γράμματα φωτεινά με led και ντύσιμο πρόσοψεων με εκτυπώσεις …

pizza napoli

Γράμματα ανάγλυφα με κρυφό φωτισμό στην ανακαινισμένη Παραδοσιακή πιτσαρία της γειτονιάς στο Γουδή

οπαπ

Η FLASH ADVERTISING (Γιαννακόπουλος Γεώργιος Ι.), ανέλαβε τη κατασκευή και εφαρμογή των επιγραφών ΟΠΑΠ