Σας μεταμορφώνουμε

You are here: Αρχική Τιμοκατάλογος

Τιμοκατάλογος

Τιμοκατάλογος

Η γνώση του κόστος υλοποίησης μιας διαφημιστικής ενέργειας είναι σημαντικό να υπάρχει πριν ακόμα αυτή εκτελεστεί. Η γνώση εξασφαλίζει τη σωστή συνεργασία μεταξύ διαφημιστή και διαφημιζόμενου, αλλά και την δυνατότητα μέτρησης των αποτελεσμάτων της διαφήμισης σε κάθε της στάδιο.

σας ενημερώνουμε για το κόστος διαφήμισης πριν ακόμα αυτή πραγματοποιηθεί και δεν σας φυλάμε «περίεργες» εκπλήξεις για αργότερα. Για τις κοινές διαφημιστικές εκτυπωτικές εργασίες, μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα από τους καταλόγους που ακολουθούν:

 

Αίτημα προσφοράς

δημιουργούμε οτιδήποτε αφορά την προβολή σας, καλύπτοντας απόλυτα κάθε διαφημιστική σας ανάγκη.

Στην φόρμα που ακολουθεί ζητήστε μας προσφορά για οποιαδήποτε εκτυπωτική εργασία. Συμπληρώστε τα πεδία που εμφανίζονται περιγράφοντας την εργασία που σας ενδιαφέρει.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για κάποια άλλη συνεργασία πέραν των εκτυπώσεων, παρακαλούμε επικοινωνήστε εδώ.
 

Τρέχουσες προσφορές

κάθε μήνα (πολλές φορές και συχνότερα), δημιουργούμε πακέτα προσφορών για να μπορείτε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας και να διαφημιστείτε με τον πιο οικονομικό τρόπο. Δείτε τις προσφορές που ισχύουν κάθε περίοδο και επιλέξτε εκείνη που ταιριάζει στις ανάγκες διαφήμισης της δικής σας εταιρίας.

    

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της συνεργασίας μας και να διαπιστώσετε ότι πραγματικά σας συμφέρει να επιλέξετε μια από τις προσφορές μας για τη διαφήμισή σας. Ζητήστε μας να σας δώσουμε άμεσα οικονομική προσφορά συνεργασίας.

   

Εμφανίσεις-Επισκέπτες

Έχουμε 31 επισκέπτες συνδεδεμένους
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 165897